Skip to main content

Welkom

Potatolands is een intiem Axels festival wat dit jaar voor de 5e keer plaatsvindt. Dat is natuurlijk een feestje waard! We zijn al een heel jaar bezig om er een top editie van te maken. We houden vast aan onze formule wat Potatolands zo bijzonder maakt, maar we hebben wel een aantal dingen aangepast of toegevoegd. Dit om een nog mooier en beter  festival neer te zetten.

De middag staat in het teken voor de jeugd met Potatolands junior. Waarbij we dit jaar samenwerken met de verschillende verenigingen uit Axel, zij laten zien wat ze in huis hebben en tevens willen we jong talent een kans geven zichzelf te laten zien bij onze eigen talentenshow. Maar misschien wil je eens leren drummen, zingen, gitaar spelen of uitleg krijgen van een echte dj, dat kan. Volg dan een van onze workshops. Zij willen je graag de beginselen leren en wie weet draai jij wel je eerste nummers in onze feesttent ’s middags.

‘ s Avonds richten we onze op de oudere jeugd en ouderen. Wie jarig is trakteert. En dat doen wij door middel van onze programmering op het podium en in de tent. We hebben top bandjes en dj’s uit de regio en daarnaast ook een artiest van nationaal niveau. We zijn heel trots op onze vernieuwde programmering voor onze jubileum editie. We houden het nog even geheim maar hou onze Facebookpagina en website goed in te gaten voor meer informatie hierover.

Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan zijn we daar op voorbereid door middel van slecht weer voorzieningen. Je kan droog naar alle optredens kijken.

Naast het podium hebben we dit jaar voor het eerst een ware feesttent. In de feesttent zullen verschillende dj’s draaien. Ze draaien heel divers en het beloofd een knal feest te worden in de tent. Wil je alvast wat sfeer proeven, kom dan 15 juli naar onze preparty. Hiervoor werken we samen met 3 cafés in Axel, ’t Amstelhoekje, de Pieper en de Boemel. Een mooi muzikaal programma, voor ieder wat wils.  

Wat ook nieuw is, is het food gedeelte. Er komen allerlei foodtrucks. We hebben een breed assortiment, er zit altijd wel iets lekkers voor je tussen. Kom gerust langs voor een lekkere hap en maak gebruik van ons mooie zelf ontworpen en zelf gebouwde terras.